Het lectoraat 'Communication in a Digital Age' van het Piet Zwart Instituut nodigt iedereen van harte uit om media en design projecten te presenteren tijdens het Second BarCamp Rotterdam. Of je nu een student bent, een ontwerper (freelance of bij een bedrijf, professioneel/niet-professioneel, commercieel of niet-commercieel), een kunstenaar, een software ontwikkelaar, iemand met een media, internet of ontwerp project; dit zal jouw ‘speaker's corner' zijn en geeft je de mogelijkheid om andere mensen uit hetzelfde vakgebied te ontmoeten.

Een bar camp is een open course/open deelname/'unconference' voor de presentatie van nieuwe media projecten, een collectieve speakers corner voor media mensen. Ontwerpers, kunstenaars en activisten zijn van harte welkom. Meld je aan en geef een presentatie.

Deze BarCamp zal worden gehost in de Doelen, en is een onofficieel, toch gratis toegankelijk, onderdeel van het European Design Festival 2010. Er zullen 2-3 presentatie schermen aanwezig zijn en gratis catering voor alle deelnemers.

Deelnemers kunnen zich aanmelden voor de presentaties tussen 17:30 en 18:00 uur.
Locatie: De Doelen, Foyer Willem Burger Zaal, Schouwburgplein, Rotterdam